APP MED KOMPETANSE- OG OPPLÆRINGSBEVIS


Sertifikateiere vil kunne kjøpe abonnement til NKR’s nye APP «KOMPETANSEBEVIS».

Her vil du alltid ha tilgang til alle dine sertifikater i digitalisert form – enten i kombinasjon med sertifikat i bankkortformat eller rett og slett bare i digitalisert form. Du flytter med andre ord dine sertifikater fra lommeboken til mobiltelefonen!

For at du skal få tilgang til dine bevis i APP'en må dine bevis være registrert i det nye systemet til Norsk Kompetanseregister. Hvis dine bevis ikke dukker opp i APP'en, send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Merk e-posten "APP".

For en årlig pris på kr 85,- vil du få full oversikt over alle dine sertifikater og din opplæring i digitalisert form på din mobiltelefon. Du vil alltid ha med deg dine sertifikater og kunne fremvise disse i elektronisk form. Du vil direkte i APP’en «KOMPETANSEBEVIS» også kunne foreta bestilling av duplikater i bankkortformat (trenger du det nå?), utvidelser av sertifikatets kompetanseområde og eventuelle utvidelser av kortets gyldighetstid.

Arbeidsgiver eller andre som har behov vil kunne sende deg forespørsel om å få lov å se på dine registrerte sertifikater og dokumentasjon. Du får denne henvendelsen inn til din KOMPETANSEBEVIS app og vil der direkte kunne si ja eller nei. Sier du ja, så kan den som forespør se på dine sertifikater i en tidsbegrenset periode.

Få dager etter ditt kjøp vil vi ha digitalisert dine registrerte sertifikater og dokumenter og de vil deretter være tilgjengelig for deg i digitalisert form på din mobiltelefon.

APP’en er tilgjengelig på Android og i App Store

appstore

Gogleplay